HTML

Online Tanulás

Blog az online tanulásról, online diploma, online tanítás és minden ami ehhez kapcsolódik.

Friss topikok

2010.11.07. 16:37 avicularia

Horgászás tanítás közben, avagy online oktató kerestetik

Ahogy a diákok körében egyre népszerűbb az online oktatás, úgy ezzel párhuzamosan nő az online oktatók iránti igény is.

Az egyik legfontosabb tényező, mindkét fél részéről, ismételten a sok esetben jelentős időmegtakarítás. Kitűnő példa erre az amerikai származású Larry Flegle egyetemi tanár aki szakmai berkekben "Horgász professzor" -ként ismert. A jelző alapjaként szolgál, hogy tanár úr sikeresen végzi három kedvenc hobbiját és egyben szakmáját, az online tanítást, a horgászatot, illetve a rádiózást, mindezt hajója kabinjából.

Mr Flegle egyébként a pecázás szüneteiben reggelente 25 rádióállomásnak szolgáltat időjárásjelentést. Teszi mindezt persze úgy, hogy emellett folyamatosan elérhető, bárhol és bármikor diákjai számára. A tanítványok köre minden kétséget kizáróan széles. Ezidáig több mint 17 USA államból, valamint a világ öt egyéb országaiból voltak jelentkezők.Oktatási munkája során az internet segítségével angliai, hong-kongi, és indiai intézményeknél is tevékenykedett.

Az online oktatás valóban korlátlan lehetőséget biztosít az oktatóknak, hogy mihamarabb kiaknázhassák az új módszerben rejlő szakmai lehetőségeket. Sok munkakörrel ellentétben tehát ilyen esetekben ténylegesen megvalósul a sokszor csak célkitűzésként szereplő rugalmas időbeosztás és munkarend.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr612431022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.