HTML

Online Tanulás

Blog az online tanulásról, online diploma, online tanítás és minden ami ehhez kapcsolódik.

Friss topikok

2010.09.23. 01:06 avicularia

All Online Schools, Online diplomaszerzési lehetőségek gyűteménye

All Online Schools

Az All Online Schools egy nem túl komplexen designolt, ellenben annál informatívabb site az online oktatásról, egyszerű "gyűjtő" site, annak viszont nagyonis hasznos.

Állításuk szerint (és elmélyedésem alapján ez nem áll messze a valóságtól) több ezer online okulási lehetőséget gyűjtöttek össze.

Ráadásul az összegyűjtött tanulási, pontosabban diploma szerzési lehetőségek mind akreditáltak, egész pontosan az USA Oktatási hivatla által.

Az egyes online iskolák kereshetőek és ami ennél jóval lényegesebb, hogy tetszőleges paraméterek szerint össze is hasonlíthatóak.

Ezen túl konkrét okulási igényeink a siteon keresztül fel is kereshetjük az egyes iskolákat, van dirket kapcsolatteremtési lehetőség is, iskoláról iskolára.

A struktúrát tekitve Mater's, Bachelor's, Doctoral, Certificate/Diploma és Graduate Certificates katergórákra, meüpontokra van osztva a site.

Mindenképp érdemes itt elkezdeni a böngészést, ha online diplomát akarunk szerezni, praktikus és célravezető eszköz.

www.allonlineschools.com

Szólj hozzá!

Címkék: tanulás online iskola diploma


A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr652316833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.