HTML

Online Tanulás

Blog az online tanulásról, online diploma, online tanítás és minden ami ehhez kapcsolódik.

Friss topikok

2010.09.04. 14:26 avicularia

Elektronikus keresztrejtvény a tanulásért

Az Eclipse Crossword program segítségével mindenki elkészítheti a számára megfelelő keresztrejtvényt, bármilyen témakörben, informatikai háttértudás nélkül.

Régi rejtvény rajongóként szeretnék röviden bemutatni egy olyan E-learning alkalmazást, aminek segítségével bárki könnyedén képes összeállítani egy komolyabb keresztrejtvényt, akár 10 perc alatt.
 

 

A tanulás gyakorlatilag észrevétlenül történik. Egy frappáns keresztrejtvény megfejtése automatikusan leköti a diákok figyelmét. A már elkészített rejtvények természetesen kinyomtathatók, illetve  feltölthetők a www.eclipsecrossword.com -ra, azaz tárolásra is van lehetőség.
 
Nemcsak a program használata, hanem annak telepítése is egyszerű.
 
A letöltendő file csupán 58 kbyte. A tartalom viszont annál terjedelmesebb. Nézzük röviden mit is takar ez!
 
A program kezelőfelülete jól felépített, átlátható struktúrájú.
 
A Step by Step súgó segítségével akár pár perc alatt elkészül a rejtvényünk! Kis gyakorlattal a legbonyoultabb szóösszetételeket is létrehozhatjuk hasonlóan rövid idő alatt..
 "haladó" felhasználók akár a legprecízebb finomhangolásokat is végrehajthatják a rejtvényükön, a minél profibb összetétel érdekében.
 
Mindemellett a program teljesen ingyenes.

Szólj hozzá!

Címkék: e learning keresztrejtévny


A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr922270956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.